RSS
Zoeken

Speciaal WADfilm arrangement

Geplaatst op: 07 september 2018 - Categorie: Wadden & Natuur

HARLINGEN - Een ware ode aan de Waddenzee. Dat is de film Wad, overleven op de grens van water en land. Speciaal voor leden organiseert de Waddenvereniging op 6 oktober in Zeist en op 13 oktober in Drachten een exclusieve filmvertoning, inclusief lunch en nagesprek met filmmaker Ruben Smit. Een unieke kans, want de officiële première is helemaal uitverkocht.

Een ticket kost € 19,95 per persoon. Deelname is exclusief voor leden. Per lidnummer kun je maximaal vier kaarten boeken. Nog niet lid? Wanneer je nu besluit lid te worden, profiteer je alsnog van deze unieke aanbieding en ontvang je vanaf dat moment vaker aantrekkelijke kortingen op activiteiten en excursies van de Waddenvereniging.  

Klik hier om lid te worden.

Wadfilm Zeist
Figi Zeist
Zaterdag 6 oktober
11.15 – 15.15 uur
>> reserveer hier tickets 

Wadfilm Drachten
De Bios Drachten
Zaterdag 13 oktober
11.15 – 15.15 uur
>> Reserveer hier tickets

Unieke natuurbeelden
Ruben Smit werkte vijf jaar aan deze allereerste natuurfilm over de Wadden. De film laat zien hoe bijzonder, maar ook hoe kwetsbaar het waddengebied op wereldschaal is. Er zitten spectaculaire beelden in die nog nooit eerder zijn gemaakt. Bekend werd Ruben Smit met zijn film De Nieuwe Wildernis. Zijn nieuwste film is nog grootser en heftiger. Binnenkort verschijnt het nieuwste WADDENmagazine met een uitgebreid interview met Ruben Smit. Nu al nieuwsgierig? Ga naar www.wadfilm.nl voor de trailer en meer informatie.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?