RSS
Zoeken

Sjoerd beste strandpaviljoen van de Wadden

Geplaatst op: 09 juli 2018 - Categorie: Ameland & Eilanden

Sjoerd

NES - Strandpaviljoen Sjoerd op het strand bij Nes is verkozen tot het beste strandpaviljoen van de Waddeneilanden.
"De concurrentie op de Wadden is inmiddels moordend. De ondernemers op deze eilanden vernieuwen en verrassen voortdurend. Het winnende paviljoen van 2018 onderscheidt zich doordat het een prachtig duurzaam bedrijf is waar aan alle details aandacht is besteed. Van de stoere en sfeervolle inrichting tot de verzorgde en vernieuwende menukaart klopt alles op dit prachtige stuk strand.

Het publiek is minstens zo enthousiast als de jury: gezellig personeel, ook bij drukte is er voldoende aandacht voor de gasten en klopt alles op het bord. Van duurzaamheid tot een goede toegankelijkheid voor minder validen, belonen publiek en jury  Sjoerd op Ameland met volle overtuiging met de prijs voor het Beste Paviljoen van de Wadden," zegt de jury over Sjoerd.

De verkiezing voor het Beste Strandpaviljoen van Nederland wordt georganiseerd door Strand Nederland in samenwerking met Grean Deal, Nederland Schoon, Entree, Stichting De Noordzee, NBTC, Horeca Nederland, Blauwe Vlag en Kimo Nederland en België.

"Ondernemers en gemeentes langs de kust en op de stranden in het binnenland zijn voortdurend in beweging op het gebied van schoonheid, duurzaamheid, innovatie en design", stelt Strand nederland. "Om de prachtige en vernieuwende initiatieven langs de kust de aandacht te geven die ze verdienen, organiseert Strand Nederland de verkiezing voor het Paviljoen van het Jaar en de verkiezing voor het Schoonste Strand."

De winnaar van het Beste Strandpaviljoen 2018 is strandpaviljoen Thalassa in Zandvoort geworden en voor het Schoonste Strand van 2018 is de keuze op het strand van Ouddorp gevallen. 

bekijk hier de beste van Nederland, inclusief Sjoerd van Ameland

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?