RSS
Zoeken

Sûn Ameland 2018 afgelast

Geplaatst op: 25 augustus 2018 - Categorie: Sport & Evenement

NES – Het gezondheidsevenement Sûn Ameland is afgeblazen. De inschrijvingen blijven volledig achter bij de verwachtingen en in overleg met diverse direct betrokkenen heeft de organisatie besloten om de stekker eruit te trekken. Langer wachten op mogelijk meer inschrijvers was een optie waar de organisatie, gezien de risico's, vanaf heeft gezien.

Het idee voor een gezondheids evenement op Ameland is overal erg positief ontvangen. Helaas heeft dit niet geresulteerd in voldoende inschrijvingen.
De organisatie: “Bij de totstandkoming van dit evenement zijn vele mensen betrokken geweest. De energie, inspiratie en alle mooie gesprekken, waar dit mee gepaard ging, hebben ons laten zien wat gezondheid, geluk en welzijn is. De sprekers, inspiratoren, de partners/ sponsoren en mediacontacten willen we dan ook van harte bedanken voor hun inzet. Met deze mensen gaan we evalueren en plannen maken voor 2019.”

De mensen die zich hebben aangemeld en al inschrijfgeld hebben betaald krijgen dat komende week teruggestort.
Sûn Ameland is een initiatief van Gerard Metz. Hij, en het organisatieteam dat hij om zich heen verzamelde, vindt het heel erg jammer dat Sûn Ameland 2018 niet door kan gaan.

 

Relevante dossiers: Zorg op Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?