RSS
Zoeken

Picknicktafel te koop op Ameland

Geplaatst op: 27 juni 2018 - Categorie: Alles & Algemeen

Skutteldoekje

HOLLUM - Zin in een picknicktafel maar daar niet het volle pond voor willen betalen? Kijk dan even naar deze gebruikte tafel. Kan nog jaren mee en voor twee tientjes kun je hem komen halen. Hier staat het advertentietje.
Erik de Vos maakt kaarten van Ameland. Hij plaatste op Vraag & Aanbod een advertentietje en de kaarten zijn te bestellen. Bekijk het advertentietje met een foto van de kaarten hier.

Schilderijtjes gemaakt? Zolder opgeruimd? Voorjaarsschoonmaak aan de gang? Verhuizing? Op Vraag & Aanbod Ameland is het altijd Vrijmarkt en is de winkel altijd open. Op V&AA kunt u 24/7 uw spulletjes te koop aanbieden, mededelingen doen, acties voor SamenLoop voor Hoop annonceren en theater- en muziekcoorstellingen aankondigen. V&AA is een vrijplaats voor spullen die te koop worden aangeboden, reclames, mededelingen, vragen en verzoeken.

Gratis
U kunt gratis uw artikel te koop aanbieden via een rubriekadvertentie.
Op Vraag & Aanbod Ameland vinden vraag en aanbod elkaar in overzichtelijk rubrieken. Het aanmaken van een advertentie is een fluitje van een cent en het kost particulieren en verenigingen helemaal niets. Voor advertenties met een commerciële inhoud vragen we een kleine vergoeding (10 euro voor 90 dagen - voor bedrijven met een AAAbonnement is het helemaal gratis). 

Thuus
U vindt Vraag & Aanbod Ameland in het hoofdmenu op de Thuus pagina.
Wie iets aan te bieden heeft kan hier een advertentie plaatsen. Maak eerst even een account aan of log in met een bestaand account.

Handel aan de Straat op V&AA
Op V&AA staat nu ook een WebWinkeltje met Handel aan de straat: kroppen sla, antiek, zelfgemaakte vokekastjes, boeken, stekjes, jam. Iedereen die op Ameland wat aan de straat verkoopt kan daar digitaal zijn handeltje aanprijzen. Zonder kosten. Maak een account, log in en schrijf een advertentietje over het wie, wat en waar, zet er een foto (max 3) bij, plaats hem in WebWinkeltje - Handel aan de straat en dien de ad in. De bureauredactie van PA accordeert de ad en daarna is hij voor iedereen te zien. Bekijk hier hoe dat eruitziet. Via Twitter te volgen op @Ameland_ads

Webwinkeltje
Er staan nu vijf WebWinkeltjes op V&AA. Er is plaats voor tien, dus als u een serie schilderijen, kinderkleding, cadeaus of anderszins een collectie hebt die u onder uw eigen Webwinkelnaam onder de aandacht wilt brengen, meld u dan via CONTACT. Dan komen we in no time tot zaken. Bekijk de WebWinkeltjes hier.

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?