RSS
Zoeken

Nieuwe Vogelatlas van Nederland

Geplaatst op: 08 oktober 2018 - Categorie: Alles & Algemeen

Vogelatlas

UTRECHT - Nieuwe Vogelatlas toont actuele stand van zaken vogelstand Nederland.

Ruim 2000 vogelaars zijn de afgelopen drie jaar op pad geweest om alle vogels in Nederland in kaart te brengen. De resultaten van het veldwerk is door Sovon Vogelonderzoek Nederland gebundeld in het boek ‘Vogelatlas van Nederland’. Het is het meest actuele en betrouwbare naslagwerk over de Nederlandse vogelbevolking tot nu toe. De Vogelatlas van Nederland verschijnt op 24 november as.

Klimaatverandering, verstedelijking, afname van insecten. Actuele ontwikkelingen die van grote invloed zijn op de vogels in Nederland. Zijn er daardoor meer of juist minder broedvogels en overwinteraars? En welke soorten zijn het meest toegenomen, welke zijn afgenomen? Dit is allemaal terug te lezen in de nieuwe Vogelatlas.

Een schitterend naslagwerk met fraaie foto’s, kaartjes en grafieken, waardoor je inzicht krijgt in de actuele spreiding van broedvogels en wintergasten en alle veranderingen daarin. Een must have voor zowel de algemene natuurliefhebber als professioneel geïnteresseerden. De Vogelatlas kost € 60,--.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?