RSS
Zoeken

Kennemerduin-Singers op Ameland

Geplaatst op: 24 mei 2018 - Categorie: Kunst & Cultuur

Kennemerduin-Singers

HOLLUM – Zondagmiddag 17 juni geven de Kennemerduin-Singers een concert in de Herenwegkerk in Hollum. De Kennemerduin-Singers is een popkoor uit Haarlem dat een weekendje Ameland doet. Het concert is om 14:30 uur en de toegang is gratis.

Het koor van de Kennemerduin-Singers is opgericht om lekker te zingen, plezier te hebben met muziek en om het met elkaar gezellig te hebben. De ambitie is om mooie liedjes te zingen met mooie arrangementen en het publiek te vermaken met allerhande repertoire. “En dat lukt,” zegt Wim Duin van de Kennemerduin-Singers.

“Het publiek is altijd heel enthousiast. ‘Lekker vrij zingen en het klinkt geweldig’, is een veel gehoorde reactie. Wij zijn en niet zo schools en koor met veel pit. We hebben in 2013 al eens een tweede prijs op een korenfestival gewonnen. We bestonden toen pas een jaar.”

Het repertoire is Nederlandstalig en Engelstalig. Van Lou Reed tot Ramses Shaffy. Van “California Dreaming” tot "Perfect Day”.
Duin: “We zingen veel op diverse korenfestivals en gaan ook regelmatig op reis naar het buitenland.” Het koor zingt onder Duin’s leiding.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?