RSS
Zoeken

Allemaal De Hort Op

Geplaatst op: 31 augustus 2018 - Categorie: Kunst & Cultuur

Het programmaboekje € 5,--De Tuin van de Walvis

NES - Zaterdag kan iedereen De Hort Op, om te gaan genieten van locatietheater, muziek, muziektheater en voordrachten door Amelander artiesten op dertien verschillende plekken in en rond de dorpen.

Ontvangst
De ontvangst van alle mensen die met de boot komen is al feestelijk. Het Shantykoor staat aan de voet van de veerdam, bij De Piraat. Het wordt een bijzondere uitvoering van de zeemansliederen, een De Hort Op-variant met verstekelingen en ketelbinkies die tussen de shantyzangers door laveren.

De Tuin van de Walvis
Pak het programmaboekje erbij, daar staat het blokkenschema in. Om 11.30 uur, bijvoorbeeld, speelt NoordOost Producties een stuk met muziek, bovenop de walvis. Het verhaal gaat over een walvis die een tuin op zijn rug wil. Hij krijgt wat hij wil, maar is hij er blij mee? Dat zie je bij de grote blauwe vinvis voor het Natuurcentrum aan de Strandweg buiten Nes. Wil je zitten, neem dan een kussentje mee.
De Tuin van de Walvis wordt om 14.15 uur nog een keer gespeeld. Het is muziektheater voor kinderen en voor grote mensen met een jong hart.

De Hort Op en Skiemer Wad
Zaterdag overdag kan iedereen De Hort Op en 's avonds is Skiemer Wad in de Ballumerbocht. Die grote voorstelling met een paar honderd zangers en muzikanten is op zondagavond nog een keer. De Hort Op is gratis en er rijdt een pendelbus tussen de locaties. Ook gratis. Voor Skiemer Wad koop je een kaartje bij de VVV.

  • Zaterdag 1 september van 10:00 – 17:00 uur De Hort Op op 11 locaties
  • Zaterdag 1 september 20:18 uur Skiemer Wad in de Ballumerbocht
  • Zondag 2 september 20:18 uur Skiemer Wad in de Ballumerbocht

lees hier ook over De Hort Op en Skiemer Wad

Relevante dossiers: Hart van Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?