RSS
Zoeken

Regels en kosten V&AA

Je handel laten zien op Ameland
Iedereen die op Ameland woont, er voor regelmatig verblijft of op Ameland zaken doet kan gebruik maken van Vraag & Aanbod Ameland. De rubriekadvertenties staan tevens op de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl .


Rubriekadvertentie
De rubriekadvertenties bevat de mogelijkheid een tekst toe te voegen van maximaal 450 tekens en drie foto's.

Prijs
De prijs van het artikel staat aangegeven in de advertentie.

Gratis
Particulieren kunnen gratis hun advertentie plaatsen.      Plaats hier je advertentie.     

Zakelijk
Bedrijven en handelaren kunnen zoner extra kosten een zakelijke advertentie plaatsen bij een Ameland Actueel Abonnement. Zonder Ameland Actueel Abonnement kan er een ad worden geplaatst voor € 10,-- voor 90 dagen. Verlenging is mogelijk. Plaatsen kan hier. Zonder Ameland Actueel Abonnement kost een jaarpakket €100, ongeacht de hoeveelheid rubriekadvertenties.

Verhuurders
Particuliere verhuurders adverteren voor € 5 euro per keer. Plaatsen kan hier. Particuliere verhuurders die deelnemen aan de app Ameland Actueel kunnen gratis rubriekadvertenties plaatsen op V&AA. Info en prijs van een presentatie op de app Ameland Actueel is 35 euro voor een jaar. Lees er hier meer over.

Facilitaire sponsor
Persbureau Ameland treedt graag op als facilitaire sponsor van evenementenorganisaties, verenigingen en clubs. De evenementenorganisaties, verenigingen en clubs kunnen gratis hun advertentie plaatsen. We vragen er vermelding op de website voor terug.

Beoordeling
Advertenties worden voor plaatsing beoordeeld door de webredactie van Persbureau Ameland.

Oplichting
Persbureau-Ameland.nl is niet aansprakelijk voor fraude en oplichting die plaatsvindt naar aanleiding van een advertentie op deze website.

Copyright
Op de foto's die in de rubriek Vraag & Aanbod Ameland worden geplaatst rust copyright. De foto's mogen niet zonder toestemming van de adverteerder worden overgenomen. Dat copyright geldt overigens voor alle foto's op deze website.

Adverteren
Adverteren met een banner, een ingezonden mededeling of regeladvertentie op de website van PA kan vanzelfsprekend ook. Het is een slimme manier van adverteren voor een vriendelijke prijs. Neem daarvoor contact met ons op via de telefoon 06 23 218 213 of via Contact.
 

Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?